Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGER RAY LUBRECHT PRESENTEERT EERSTE SINGLE

VLAARDINGEN- Vlaardinger Ray Lubrecht doet een gooi naar een plaats in de hitlijsten. Gisteravond is zijn single gepresenteerd tijdens een release-party op het biljart van café Mes in de haringstad. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen rond de singel ‘Kan jou niet vergeten’.

De basstem van Lubrecht is velen al opgevallen, zelfs op de voetbalvelden waar hij als keeper leiding geeft aan de defensie bij Victoria’04.
 
Marcel Fisser tekende voor de gitaarpartijen en ook Daniël Metz speelt op zijn accordeon mee, in het door Frank Verkooyen in The Boom! Music studio geproduceerde ‘Kan Jou Niet Vergeten’. Met zijn looks, uitstraling en imposante stemgeluid, zou Ray Lubrecht binnen korte tijd wel eens naam kunnen gaan maken. Smaakvol, boeiend, enerverend, echt een lekkere dansbare single waar Femke Reuvers de tekst voor schreef. Zet de jeugdige zanger hiermee meteen al de toon voor een hele mooie muzikale carrière? Het zou zomaar kunnen.

Foto’s: Arne van der Zande

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar onthoudt: reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “VLAARDINGER RAY LUBRECHT PRESENTEERT EERSTE SINGLE

  1. Ray is een topper! Leuke entertainer met een fantastische stem. Het lied “ik kan jou niet vergeten” is een gezellig swingend zomer nummer, waarbij je niet stil kan blijven staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *