Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGER GEMOLESTEERD DOOR ANTI-ZWARTE PIETEN

VLAARDINGEN- Vlaardinger Daniel Gerritsen heeft een video online gezet waarin te zien is dat hij eerder vanavond is belaagd bij de anti-racismedemonstratie in Rotterdam. Gerritsen wordt aangevallen op het plein voor het centraal station, nadat een vrouw van de ordedienst van de demonstratie in het Engels commandeert dat Gerritsen moet vertrekken. Wanneer de Vlaardinger daar geen gehoor aan geeft (“Ik mag hier staan. Dit is mijn land”) volgt een handgemeen.

In het centrum van Rotterdam zijn vanavond op meerder plekken ongeregeldheden uitgebroken. De politie laat weten er alles aan te doen om de openbare orde in de stad te herstellen. Er zijn twee mensen aangehouden onder meer voor belediging en gooien van vuurwerk naar een agent. Er zijn ruiten, hekken en terrasstoelen vernield. Door inzet van onder meer de ME keerde de rust weer terug.

Op divers foto- en videomateriaal van het protest is te zien dat grote groep demonstranten opnieuw de verplichte afstand van 1,5 meter overtreden. Bij een vergelijkbaar protest in Amsterdam ontstond op tweede pinksterdag eenzelfde situatie. Het zet de geloofwaardigheid van de noodverordeningen onder zware druk. Zeker wanneer over twee weken geen piek kan worden vastgesteld in het aantal coronadoden. Eerdere massale overtredingen op stranden, in parken en winkelcentra leverde tot nu toe ook geen enkele toename op.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “VLAARDINGER GEMOLESTEERD DOOR ANTI-ZWARTE PIETEN

  1. Wat een fantastisch land zijn we toch geworden. Al lang niet meer trots op dit ooit zo mooie land.
    Het wordt helemaal naar de klote geholpen.

  2. Er zijn twee partijen ontstaan die elkaar discrimineren, ook de blanke mens wordt gediscrimineerd door de donkere mensen, dus deze zijn geen haar beter. Want is witte kaaskop niet beledigend?
    Ik denk dat er van beide richtingen aandacht gegeven moet worden voor zowel de blanke medemens als.de donkere medemens dat discrimineren moet ophouden van beide kanten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *