Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGEN ZWIJGT OVER NAAM UITZENDBUREAU ACHTER TOURINGCAR

VLAARDINGEN- De gemeente Vlaardingen wil niet bekend maken welk uitzendbureau betrokken is bij de touringcar met arbeidsmigranten die dinsdagmiddag aan de kant is gezet in de Babberspolder. Een woordvoerder op het stadskantoor laat weten: ‘Ik begrijp dat de naam van het uitzendbureau interessant is, maar daar kan ik geen uitspraken over doen.’

Volgens de woordvoerder zijn vijftien inzittenden bekeurd en het uitzendbureau. ‘De inzittenden zaten te dicht bij elkaar, waardoor zij zich niet aan de 1,5 meter hielden. Het uitzendbureau heeft een bekeuring gekregen voor het organiseren van een samenkomst’, verduidelijkt de woordvoerder over de zaak die speelde aan de Van Hogendorplaan. Daar grepen politie en handhavers van de gemeente in.

Uitzendbureau Stipt heeft kort daarvoor per brief verontwaardigd gereageerd op het stellen van schriftelijke vragen door de fractie Boers, naar de inzet van een touringcar voor het vervoer van arbeidsmigranten door Stipt en een busje door Tradiro. Stipt stelt zwart op wit dat in hun bus voldoenden ruimte aanwezig is om te voldoen aan de eisen van de noodverordening die het gevolg zijn van de lockdown.

Stipt is één van de ondertekenaars (met onder andere Tradiro) van een convenant met de gemeente. De bureau’s hebben uitgebreide plannen met grootschalige huisvesting van hun werknemers in een leeg kantoorgebouw aan de Deltaweg en nieuwbouw aan de rand van bedrijventerrein De Vergulde Hand. De gemeente staat welwillend tegenover de plannen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “VLAARDINGEN ZWIJGT OVER NAAM UITZENDBUREAU ACHTER TOURINGCAR

  1. Wat er ook gebeurt: de Poolse uitzendbureau’s zijn HEILIG voor de gemeente Vlaardingen. En verder moet iedereen z’n bek houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *