Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGEN WIL VANMIDDAG SPEELPLEKKEN HEROPENEN

VLAARDINGEN- Vanmiddag worden alle afgesloten speelplaatsen in Vlaardingen weer opengesteld. Dat is het voornemen waarover nog deze ochtend overleg wordt gevoerd binnen het regionaal veiligheidsteam. Het besluit tot openstelling was eigenlijk maandag al genomen op het stadhuis, maar het stadsbestuur heeft een en ander nog laten afhangen van de persconferentie van minister-president Mark Rutte (VVD) die gisteravond is gegeven.

Het voornemen om de speelplekken te heropenen moet straks worden goedgekeurd door de voorzitter van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Direct daarna kunnen alle hekken weg.

Het jaarlijkse griepseizoen loopt inmiddels teneinde. In de weken 12 tot en met 16 lag het sterftecijfer in Vlaardingen aantoonbaar 20% lager in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.
In Vlaardingen zijn de fitnesstoestellen en een voetbalkooi in Park Nieuwland afgesloten, omdat de gemeente vond dat daar teveel jeugd samenkwam. Ook de skatebaan in het Oranjepark ging de afgelopen weken dicht.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

6 reacties op “VLAARDINGEN WIL VANMIDDAG SPEELPLEKKEN HEROPENEN

 1. Die Rutte laat gewoon half NL failliet gaan en niemand komt in opstand. Rutte maakt mensen welbewust arm, schopt hele gezinnen de armoede in, en niemand doet iets…echt heel apart.

  99,99% van de mensen onder de 65 overleeft het virus. Het is de schade niet waard. 99,96% van Nederland leeft gewoon nog, terwijl zo’n 8% het al heeft gehad. Die 0,004% zijn voornamelijk 75-plussers, doden in verzorgingstehuizen en mensen met ander lijden. Waar zijn we mee bezig? Waarom zegt niemand dat de keizer geen kleren aan heeft?

  We hebben het dus over een virus dat voor de meeste mensen niet gevaarlijk is en waar we prima mee om kunnen gaan. De maatregelen zijn totaal overbodig. Daarbij is de pandemie voorbij. Het is over. Het angstvirus heeft alleen het onnadenkend deel nog stevig te pakken. Voornaamste besmettingsbron: de mainstream media.

  Maar het gaat weer oplaaien hoor, mensen. Hou het volk angstig. En ondertussen kunnen we sinds week 12 de griepdoden nergens meer terugvinden in de statistieken. Opeens helemaal verdwenen, die jaarlijkse griep. Curieus. Lincoln zei het al: Je kunt af en toe alle mensen voor de gek houden, en sommige mensen de hele tijd, maar je kunt niet de hele tijd alle mensen voor de gek houden.

  En alles maar blijven rekken: eerst was het om de IC’s te ontlasten en nu opeens omdat er nog geen vaccin is. Wat als er nooit een vaccin komt…? Gaan we ├ęcht de komende jaren op deze bizarre manier verder leven in afwachting van een vaccin? Deze waanzin moet stoppen want het middel is erger dan de kwaal.

  Net zoals ‘mannen’ in een jurk (paus, imams) te wantrouwen zijn, geldt dat ook voor ministers die Delfts Blauwe muiltjes dragen. Maar met 40 zetels voor de VVD in de peilingen is het wat hun betreft he-le-maal goed hoor. Al denk in niet dat het erg liberaal is om individuele vrijheden en economische ontwikkeling in te perken, daar zijn de communisten juist zo happig op. Maar wellicht zit ik er helemaal naast.

  Samen (overheid-media) krijgen we het domme kootjesvolk onder controle. Ga maar na, 11 weken geleden pakt Rutte je hele maaltijd af. Iedere maand krijg je een paar kruimels terug. Ik vrees voor altijd te moeten leven onder het nieuwe abnormaal. Winkelcentra zijn veranderd in een psychiatrisch centrum. Veel pijlen op de grond en allemaal routes die zijn afgeplakt.

  1. Rechtse Bep Hij/zij heeft een heel lang verhaal wat nergens op slaat.
   Hij/zij denk alleen aan zich zelf of snapt het niet helemaal.
   Of komt onder een steen vandaan.

 2. We hebben allemaal beweging, buitenlucht en zonlicht nodig. Kinderen nog meer dan volwassenen. Dus gooi die kinderspeelplaatsjes open, en laat ze lekker buitenspelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *