WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGEN VERWERPT BEZWAAR TEGEN POLENPENSION

VLAARDINGEN- De gemeente Vlaardingen heeft een ingediend bezwaar verworpen, tegen de komst van een Polenpension, boven de daklozenopvang in de Nijverheidstraat. In het bewaar werd aangevoerd dat het pension zou leiden tot onevenredige parkeeroverlast in de buurt. Volgens de gemeente blijkt uit onderzoek dat het juist is dat de parkeerdruk hoog is, maar dat in de omgeving voldoende parkeergelegenheid aanwezig is om de parkeerdruk op te vangen.

Het college van burgemeester en wethouders wil medewerking verlenen aan het gedeeltelijk ombouwen van het kantoorpand De Elementen aan de Nijverheidsstraat 26 naar een logiesfunctie. Het kantoorgebouw heeft vijf bouwlagen en het plan is om de bovenste drie verdiepingen te verbouwen ten behoeve van logiesfuncties voor arbeidsmigranten. Op iedere woonlaag komen 13 één-en tweepersoons kamers met in totaal 69 bedden.

De onderste twee verdiepingen blijven in gebruik als dak- en thuislozenopvang door de Stichting Onder Een Dak (STOED). De logiesfunctie en de dak- en thuislozenopvang krijgen een gescheiden ingang. De opvangfunctie wordt daarmee fysiek gescheiden van de beoogde logiesfunctie, maar bij calamiteiten is het mogelijk deze scheiding op te heffen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

6 reacties op “VLAARDINGEN VERWERPT BEZWAAR TEGEN POLENPENSION

 1. Je kunt die toko zwart laten verbouwen door een Pool, meestal leveren ze wel strak werk af. En wat de locatie betreft, prima toch? Beter daar dan in de wijken waar Burgemeester of wethouders wonen. Het is voor hen toch een ver van mijn bed show.

 2. Niet klagen over dit besluit.
  Het volk krijgt de “machthebbers” die het verdient.

  Op 16 maart 2022 kunnen we weer stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen.
  Als weer de meerderheid van Vlaardingen thuisblijft op deze dag, zoals bij de landelijke verkiezingen, zitten de Vlaardingers wederom 4 jaar met een zooitje zakkenvullers en narcisten, die niet voor het Nederlandse volk zijn.

  1. Ze blijven thuis hoor Martin, het is nooit anders geweest. De grootste klagers hebben geen recht van spreken als ze te besodemieterd zijn om naar de stembus te lopen. Maar die Polen zitten daar toch prima? Lekker ver van mijn huis.

 3. 69 bedden,
  Betekend 69 autos extra
  Betekent enorm veel overlast in de VOP extra (is al enorm veel parkeeroverlast, honderden meldingen jaarlijks)
  Betekent extra vervuiling
  Betekent extra dronken Polen in de wijk
  daar zit je toch GVD niet op te wachten he

 4. I.d.d. extra parkeerdruk en overlast.
  Helaas 1 misrekening met 69 bedden.
  Één bed betekent 2 bewoners.
  Is net als op een onderzeeër, als de één uitgeslapen is en het bed verlaat, gaat de volgende in het warme bed liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *