Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGEN VERKLAART ARGOS MOBIEL VOOR IEDEREEN

De buitendienststelling van tramlijn 24 begon afgelopen vrijdagavond. Zaterdag is begonnen met de werkzaamheden aan de Holysingel.

VLAARDINGEN- Iedereen kan voor korte ritjes binnen de gemeente Vlaardingen en naar het Vlietlandziekenhuis gebruik maken van de Argos Mobiel. Deze dienst is niet voor een specifieke groep bestemd. Dat antwoordt het gemeentebestuur van Vlaardingen op vragen van het CDA. De christendemocraten komen met vragen naar aanleiding van de werkzaamheden aan de rails van tramlijn 24.

Tijdens de buitendienststelling van tram 24 is het denkbaar dat er aanvullend ook meer gebruik gemaakt zal worden van Argos Mobiel, laat het stadsbestuur weten.

Alle Vlaardingers kunnen voor korte ritjes binnen de eigen gemeente terecht bij Argos Mobiel, inclusief het Vlietlandziekenhuis in Schiedam. Tot en met zaterdag 25 augustus worden daar vanwege het uitvallen van tramlijn 24 enkele bestemmingen aan toegevoegd. Vanuit Vlaardingen Holy zijn dat de bestemmingen DrieMaasStede aan de Voorberghlaan en winkelcentrum Hof van Spaland in Schiedam. Vanuit Schiedam Noord rijdt Argos Mobiel tijdelijk naar winkelcentrum de Loper in Vlaardingen Holy.

In februari van dit jaar ging Argos Mobiel door als vrijwilligersinitiatief, mede dankzij een subsidie van de gemeenten Schiedam en Vlaardingen. Inmiddels zijn zo’n zestig vrijwilligers gestart als chauffeur. Argos Mobiel rijdt op werkdagen van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en vervoert inmiddels zo’n vijfhonderd mensen per week.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *