Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGEN START WEGSLEEPREGELING FOUTPARKEERDERS

VLAARDINGEN- In Vlaardingen-VOP wordt op korte termijn gestart met een wegsleepregeling voor foutparkeerders.  Het gaat om zero tolerance beleid, zo heeft wethouder Ruud van Harten (CU-SGP) vanavond aangekondigd.

De fractie van ONS.Vlaardingen heeft herhaaldelijk gevraagd om met name inzet van de wielklem om  fout parkerende Oost-Europeanen tot gedragsverbetering te kunnen dwingen. Houders van witte kentekens betalen zelden of nooit verkeersboetes, omdat er geen afspraken bestaan over het innen van bekeuringen met de meeste Oost-Europese landen. ONS vreest bij het aangekondigde zero tolerance beleid ook voor het wegslepen van foutparkeerders waarbij een bekeuring wel volstaat.

ONS wordt naar eigen zeggen vanuit verschillende wijken overstelpt met klachten over foutparkeerders met Oost-Europese kentekenplaten. Onlangs vroeg de partij om een wegsleepregeling, wanneer de wielklem niet haalbaar is.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

1 reactie op “VLAARDINGEN START WEGSLEEPREGELING FOUTPARKEERDERS

  1. goed werk vlaardingen kunnen ook de bekeuringen betaald worden die nog open staan als ze hun auto ophalen en de apk keuring en de verzekering controleren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *