Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGEN SLUIT TRIMPAD EN SKATEBAAN

VLAARDINGEN- De gemeente Vlaardingen gaat vandaag een aantal locaties in Vlaardingen afsluiten wegens een teveel aan overtredingen van de noodverordening. Het gaat om het Trimpad en meer in het bijzonder de ruimte waar de fitnesstoestellen staan en de voetbalkooi. Ook de skatebaan in het Oranjepark gaat per direct dicht.

Over het afsluiten van de Broekpolder wordt inmiddels ook serieus nagedacht op het stadhuis. Er zou het afgelopen weekend toch een te grote toeloop zijn geweest van mensen. Dit ondanks de waarschuwing vooraf door de burgemeester: ‘mensen, blijf thuis’. Het afgelopen weekend zijn door handhavers een aantal waarschuwingen uitgedeeld in de Broekpolder.

De voorzitter van de veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond kan onder meer natuurgebieden als verboden gebied aanwijzen, indien mensen zich niet houden aan de verplichte 1,5 meter afstand. In een aangewezen gebied mag dan helemaal niemand aanwezig zijn. Een aanwijzing van een gebied kan volgen op de aanwezigheid van te veel overtreders van de vrijheidsbeperkingen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *