WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGEN REGELT STICKERS OEKRAÏNERS VOOR FAMILIEBEZOEK

VLAARDINGEN- Voor alle Oekraïners die in Vlaardingen verblijven, heeft de gemeente een groepsafspraak gemaakt voor het ophalen van een bewijs van verblijf bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND). Hiermee kunnen ze naar de Oekraïne heen en weer reizen, bijvoorbeeld voor familiebezoek.

Vanaf 1 november hebben alle Oekraïners een sticker nodig in hun paspoort. Hiermee kunnen ze aantonen dat ze in Nederland mogen wonen en werken. De sticker kan opgehaald worden bij de IND. Hiermee kunnen Oekraïners tot in ieder geval 4 maart in Nederland blijven en aanspraak maken op leefgeld, opvang, medische zorg en onderwijs voor kinderen.

3 gedachten over “VLAARDINGEN REGELT STICKERS OEKRAÏNERS VOOR FAMILIEBEZOEK

  1. Alle regeringsleiders en celebretries lopen in en uit in Oekraïne. Vakanties kunnen weer worden geboekt. Het is zooooo gevaarlijk in Oekraïne. Iedereen heeft een mobieltje, toch bijna geen beelden van de ‘oorlog’.

  2. Naast alle voorzieningen delen ze vast ook in de aow, al is onze overheid dan ook uitgekookt genoeg om die uitkering voor hen anders te noemen. Vast staat dat ze er geen dag voor hebben gewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *