Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘VLAARDINGEN OVERWEEGT DE WINKELTIJDEN TE VERANDEREN’

VLAARDINGEN- Het AOV heeft begrepen dat de gemeente Vlaardingen overweegt de winkeltijden te veranderen. De partij verzoekt het college van Burgemeester en Wethouders om opheldering. Zo wil de partij onder meer weten wanneer de gemeenteraad wordt geïnformeerd over deze voorgenomen beleidswijziging.

Volgens het AOV zijn afgelopen maandag diverse bewoners van Vlaardingen door het MVS kenniscentrum benaderd via een email om deel te nemen aan een enquête over de winkeltijden. In de mail zou te lezen zijn dat de gemeente Vlaardingen veranderingen wil in de winkeltijden.

De partij stelt dat alle vragen betrekking hebben op de zondag en niet, zoals in de aanhef zou staan, dat het gaat over de winkeltijden. Ook zou er geen ruimte zijn voor een mening of toelichting van de deelnemers bij de vragen. Bovendien zouden de vragen in de enquête zeer beperkt en ook suggestief zijn. ‘De deelnemers worden vooraf al beïnvloed door te stellen dat de “gemeente” overweegt de winkeltijden te veranderen, terwijl de gemeenteraad niet op de hoogte is van dit initiatief’, aldus het AOV.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “‘VLAARDINGEN OVERWEEGT DE WINKELTIJDEN TE VERANDEREN’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *