WATERWEG ACTUEEL

ONS.VLAARDINGEN ORGANISEERT KERMISSEN

ONS.VLAARDINGEN ORGANISEERT KERMISSEN

VLAARDINGEN- Komende zaterdag staat op het plein aan het Van Hogendorpkwartier in Vlaardingen-Babberspolder een nostalgische kermis. Een verkiezingsstunt van de lokale partij ONS.Vlaardingen. De attracties zijn vooral bedoeld voor jonge kinderen. Ze staan er van 12.00 tot 16.00 uur.

Ben Vuijk, de nummer drie op de kieslijst van ONS.Vlaardingen en oud horeca-man, heeft de kermissen georganiseerd voor de partij.

Een eerdere verkiezingsstunt van ONS leverde de partij vorig jaar kritiek op van de SP. De socialisten signaleerde dat het muziekfestival van ONS vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 was gesponsord door het bedrijf De Vries Speelautomaten. Bij de behandeling van de ‘verordening speelautomatenhal 2017’ zou dit het standpunt van ONS hebben bepaald.

Sponsoring van politieke partijen is in Nederland  toegestaan. ONS liet in een ractie op de beschuldiging van ‘omkoping’ weten dat de boekhouding van de partij beschikbaar is.

De komende weken worden door ONS ook nog kermissen gehouden in De Loper (24 februari), op Plein West (3 maart) en in de Fransenstraat in het Centrum (10 maart). Allemaal op dezelfde tijden.

Webradio Torpedo

februari 14th, 2018

1 Comment

One Comment

  1. Mariella says:

    Een “verkiezingsstunt” voor kinderen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *