Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘VLAARDINGEN MOET OPKOMEN VOOR OMVALLEND MKB’

VLAARDINGEN- Het zou het Vlaardingse college sieren als zij het voorbeeld volgen van de gemeente Barneveld, door eveneens per brief bij het demissionair-kabinet de noodklok te luiden over de middenstand inclusief horeca. Dat wil de fractie Boers in de Vlaardingse gemeenteraad. Het midden- en kleinbedrijf (mkb) staat voor een groot deel op omvallen door de lockdown als gevolg van de hoax.

De winkelcentra in Barneveld en Voorthuizen staan landelijk bekend als sterk, met relatief veel zelfstandige ondernemers, een vitale branche en tegelijkertijd behoorlijk doorsnee. Als het in zulke centra al erg lastig wordt, moet dat wel te denken geven, vindt de Barneveldse politiek.

Er zijn geen signalen dat het mkb (al) wil breken met het coronageloof. De belangenvertegenwoordigers van winkeliers hebben wel oren naar de invoering van controle op QR-codes. Ondertussen neemt het aantal geldige QR-pashouders in rap tempo af door het weigeren van de derde prik.

6 reacties op “‘VLAARDINGEN MOET OPKOMEN VOOR OMVALLEND MKB’

 1. Zinloze moeite zolang de Vlaardinger naar Maasluis Koningshoek rijdt om een een eurootje parkeergeld uit te sparen, andere consumenten kopen al jaren lang zo veel mogelijk via internet, voorál niet in een fysieke winkel, en er zijn linkse partijen (door de mensen zélf gekozen) die op het Liesveld in lege winkelpanden asiieltuig wil huisvesten. Kortom, de winkelier kampt in Vlaardingen, en eigenlijk ook in Schiedam met tegenwerking van alle kanten. Wil je een eigen zaak beginnen? Sla Schiedam en Vlaardingen dan over als je niet zeer snel failliet wilt.

 2. In Antwerpen heeft de MKB 300% meer omzet gedraaid vanwege die absurde lockdown hier! Dit is sloopbeleid, volkomen waanzin. Stop de lockdown. Alles moet onmiddellijk weer open.

  1. Nou ho ho. Met die QR-controleurs van de horeca heb ik geen geintje medelijden meer. Laat ze maar gewoon failliet gaan. Kansen gehad: kansen verspeeld!

   MKB-Nederland staat onder leiding van Jacco Vonhoff ook te springen om als QR-controleurs bij te springen. Prima. Ook failliet graag! Dat is toch al het plan van het WEF.

   Het begint iets wanhopigs en sneus te worden. ‘Wereldleiders’ die maar blijven drammen op injectieplicht of 1,2G terwijl de hele wereld deze leugens begint te doorzien, maar wel zalig want zo exposeren ze zichzelf voor wat ze echt zijn; Corrupte criminelen met een agenda. Het verschuilen achter de experts gaat hen niet meer redden.

   Maar alleen met 2G is er dwang. We kunnen het simpel stoppen: gooi die app van je telefoon. Boycot die boosters. Winkelen in Antwerpen biedt geen enkele oplossing voor de iets langere termijn.

 3. Ik denk dat de gemeente Vlaardingen al eerder had moeten ingrijpen. Nu zijn ze veel en veel te laat.
  Elke euro nu investeren is weg gegooid geld.
  Oplossing is om er woningen van te maken want daar is veel vraag naar. En dan Holy maar als nieuw WC te benoemen.

  1. Het is niet alleen de gemeente Hans, die is trouwens door de inwoners gekozen. Het gedrag van de inwoners zit de middenstander dwars door zoveel mogelijk in webshops te kopen i.p.v. in fysieke winkels. En dan zijn er ook nog een stelletje zeikers die voor hun boodschappen naar Maassluis rijden om een eurootje parkeergeld uit te sparen. Zou de Loper wél lopen? Daar kunnen de vrekjes nog gratis parkeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *