Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘VLAARDINGEN MOET NU COMPENSATIE EISEN HOEKSE LIJN’

VLAARDINGEN- Nu het ernaar uitziet dat de start van de Hoekse Lijn wederom met een aantal maanden extra wordt vertraagd, wil Fractie Boers in Vlaardingen dat het gemeentebestuur van de haringstad vandaag nog met een concrete en ruime eis voor compensatie komt.

“In plaats van vijf maanden, wachten we in Vlaardingen nu al twee jaar op fatsoenlijk Openbaar Vervoer,” zegt fractievoorzitter Ron Boers, “en het college van b&w kijkt toe als een konijn in de koplampen van een auto.”

Het college heeft volgens Boers nu lang genoeg de tijd gehad om in actie te komen voor de belangen van de Vlaardingse reizigers. Hij wil dat er deze woensdag een harde compensatie-eis op tafel ligt.

Boers: “Met de lethargische houding van dit college, dat één dag gratis reizen voldoende compensatie lijkt te vinden, krijgen Rotterdam en de RET met de dag meer het gevoel dat ze overal mee weg komen. Eigenlijk is het te gek voor woorden dat wij er nu om moeten vragen. Het college had dit uit zichzelf moeten doen.”

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

1 reactie op “‘VLAARDINGEN MOET NU COMPENSATIE EISEN HOEKSE LIJN’

  1. Ik vind, dat het nu onderhand wel eens tijd wordt voor een compensatie.

    Buslijn 156 sluit vaak totaal niet aan op de metro, terwijl buslijn 56 exact dezelfde route rijdt en wel aan sluit op de metro en dat is juist de lijn, waar veel meer passagiers gebruik van maken. Wat mij betreft, wordt lijn 56 voorlopig ook goedkoper gemaakt, zodat iedereen een korting krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *