Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘VLAARDINGEN MOET KOMENDE PERIODE KEIHARDE KEUZES MAKEN’

VLAARDINGEN- Er zullen voor de komende periode keiharde keuzes gemaakt moeten worden voor wat betreft de voorzieningen in Vlaardingen. Dat stelt Ben Trooster, de fractievoorzitter van Beter voor Vlaardingen (BvV). Trooster wil van het stadsbestuur horen wanneer de gemeenteraad hierover een voorstel kan verwachten.

BvV legt de vraag officieel voor aan burgemeester en wethouders. Trooster: ‘Nu het water ons financieel na aan de lippen staat en daar spijtig genoeg nog eens een crisis van ongekende omvang overheen is gekomen.’

Demonstratie tegen eerdere bezuinigingen in 2014. In juli dat jaar werd gedemonstreerd tegen de aangekondigde bezuinigingen op onder meer de Stadsgehoorzaal. Zonder subsidie aan dit theater zou Vlaardingen veranderen in een spookstad.
De gemeente Vlaardingen blijft ook de komende tijd onder preventief toezicht van de Provincie. Dat heft het provinciebestuur eerder vandaag laten weten in een reactie op het onlangs ingediende herstelplan. De Provincie constateert dat de maatregelen die in het plan zijn opgenomen op sommige punten onvoldoende ‘hard’ zijn.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *