Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGEN MAG EXTRA GELD UITGEVEN VOOR DRIE DOSSIERS

VLAARDINGEN- De Provincie heeft geen bezwaar tegen het aangaan van drie verplichtingen die hen onlangs zijn voorgelegd door het Vlaardingse stadsbestuur. Het provinciebestuur keurt investeringen goed voor de herijking jeugdzorg, de bestuursovereenkomst Wonen en extra geld voor digitalisering.

‘Strijdigheden met het recht of algemene financiële belang van de gemeente zijn ons niet gebleken’, laat de Provincie weten in een toelichting. En: ‘Wij zijn van mening dat deze verplichtingen voldoen aan de criteria onvermijdelijk en onuitstelbaar.’ Wat het de Provincie betreft is aantoonbaar dat de investeringen bijdragen aan toekomstige onvermijdbare (extra) lasten.

De Provincie heeft ook groen licht gegeven voor de plannen met grootschalige huisvesting van arbeidsmigranten in Vlaardingen.

Door het ontbreken van een sluitende begroting moet Vlaardingen alle begrotingswijzigingen ter goedkeuring voorleggen aan de Provincie. Alleen wanneer het onlangs gepresenteerde verbeterplan door de Provincie wordt goedgekeurd kan Vlaardingen verder zonder toezicht.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *