RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGEN LAAT SCHIEDAMMERS TWIJFELEN AAN LEEGSTANDSVERORDENING

SCHIEDAM- Oppositiepartij LOS wil resultaten en cijfers zien die horen bij de leegstandsverordening in Schiedam. De partij heeft begrepen dat de gemeente Vlaardingen afziet van de invoering van een leegstandsverordening en haar besluit beargumenteert met de hoge kosten (300.000 euro) en het gebrek aan resultaten die in Schiedam geboekt worden.

De fractie van LOS neemt niet zonder meer aan dat Vlaardingen de juiste informatie verspreidt over de situatie in Schiedam, maar zou toch graag willen weten hoe de voortgang tot nu toe is in de jeneverstad.

Een woordvoerder van de gemeente Schiedam heeft de informatie vanuit Vlaardingen al nadrukkelijk tegengesproken, maar actuele cijfers ter ondersteuning ontbreken.

LOS wil weten hoeveel kosten er tot nu toe zijn gemaakt voor de leegstandsverordening en hoeveel kosten worden geraamd voor 2019 en verder. Graag krijgt men resultaten voorgelegd en een update van het proces.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *