Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGEN KLAAR VOOR ZOMERTERRAS

VLAARDINGEN- De achttiende editie van het Zomerterras in Vlaardingen barst vanaf vrijdagavond 4 augustus los. Diggy Dex, Kraak&Smaak, The Uppertones en vele andere bands zijn te zien. Maar ook speciale programma’s zoals Zomerterras Klassiek met het Matangi Kwartet en Fiesta Hollandia met de Wannebiezz/Koos Alberts. Kortom, drie weekenden genieten van gezellige avonden en middagen met heel veel muziek en cultuur in het Oranjepark in Vlaardingen.

Op zondagmiddag 13 augustus is het meezingen geblazen op het Fiesta Hollandia, en daar zit geen woord Spaans bij. Een nieuw initiatief van het Zomerterras en de Wannebiezz, met Koos Alberts en de Havenzangers. Zondag 21 augustus is er plaats voor het UITterras, dé aftrap van het culturele seizoen 17/18. Natuurlijk is er ook weer Zomerterras Klassiek op de vroege zondagmiddag, het (kinder)kunstprogramma, Terug in de Tijd, de Dag Zonder Drempels, het UN1EK Zomerfeest voor kinderen en het Discoterras (de enige avond waarvoor een entreeprijs geldt, kaarten zijn online te koop).

Het Zomerterras is een gratis openluchtfestival in het Oranjepark in Vlaardingen. Waar ruim 35.000 bezoekers naartoe komen om (nieuwe) muziek te ontdekken én te genieten van lekkere hapjes, drankjes en elkaars gezelschap. Deze zomer is het Zomerterras er weer drie weekenden tussen 4 en 20 augustus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *