Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGEN HAALT POLLERS OMLAAG BIJ HORECA

VLAARDINGEN- De verkeerspollers op de Westhavenplaats in Vlaardingen gaan nog voor komend weekend omlaag. Die belofte doet wethouder Bart Bikkers (VVD) aan oppositiepartij ONS.Vlaardingen. ONS heeft bij de wethouder aangedrongen op het neerhalen van de pollers in het kader van de bezorging, waarmee de horeca een nieuwe klap moet zien te overleven. Voor het bezorgen gebruiken de meeste restaurants een auto, die dus de restaurants niet ​kunnen bereiken bij opstaande pollers.

Vlaardingen had de pollers de afgelopen maanden omhoog, omdat de terrassen uitgebreid waren en om voor het personeel en de gasten een zo veilig mogelijke situatie te creëren. Met de noodgedwongen vroegtijdige sluiting van de horeca kunnen de pollers omlaag. Bikkers: ‘Ik heb dit direct uitgezet in de organisatie en ga er vanuit dat dit voor komend weekend geregeld is.’

Horecagelegenheden zijn weer gedwongen dicht vanwege de lockdown. Afhalen blijft wel mogelijk. De bedrijven mogen ook bezorgen.

Normaal gesproken gaan de ‘palen’ op de Westhavenplaats omlaag in de wintermaanden. In de zomer gaan deze om 17.30 uur omhoog (weekenden om 12.00 uur) om zo de terrassen vrij te houden van autoverkeer.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “VLAARDINGEN HAALT POLLERS OMLAAG BIJ HORECA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *