WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONS.VLAARDINGEN GELOOFT NIET IN DALING CRIMINALITEIT

VLAARDINGEN- Raadslid Ron Boers (ONS.Vlaardingen) maakt gehakt van de beweringen van het demissionair stadsbestuur dat de criminaliteit in de haringstad vorig jaar zou zijn gedaald met 18%. Op basis van dat cijfers vinden burgemeester en wethouders het in dienst nemen van extra handhavers niet nodig.

Boers: ‘Een jaar geleden meldde nota bene de politie zelf, dat de criminaliteitscijfers bijna vijf  keer groter waren dan ons altijd was verteld. Een half jaar geleden hoorden we dat met meer dan 50% van alle aangiften nooit iets wordt gedaan en dat het aantal aangiftes met bijna 25% was gedaald. Dat zijn de cijfers waar ik me aan vasthoud.’

Wat het huidige college van B en W betreft wordt dit jaar hooguit meer gebruik gemaakt van  (mobiel) cameratoezicht.  Het stadsbestuur gelooft ook in extra verlichting op donkere plekken. Wat ook zou helpen is het verhogen van het veiligheidsbewustzijn en de verantwoordelijkheid bij bewoners. Her is allemaal tegen het zere been van ONS.Vlaardingen.

‘Gelukkig dat ze over een paar weken eindelijk weg zijn, want wat een kolderiek verhaal’, vind Boers. Waaraan hij toevoegt: ‘Nee, wij zijn met zijn allen gek. Jullie geloven in sprookjes, wij niet! Het enige wat wij als ONS geloven, is dat jullie kunnen toveren met cijfers, of dat er sprake is van dyslexie…’

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *