Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGEN GAAT NIETS DOEN TEGEN TERUGKEER SYRIËGANGERS

VLAARDINGEN- Burgemeester en wethouders van Vlaardingen gaan niets doen om de opvang van terugkerende ISIS-gangers tegen te houden. Het stadsbestuur vindt dit een kwestie waarin het Kabinet leidend is, omdat het een landelijk politiek proces betreft. Dat alles wordt duidelijk uit de beantwoording van vragen over ISIS-terugkeerders die de fractie Boers (fB) in juli al heeft gesteld (Het gemeentebestuur weigert al maanden vragen van de fB binnen de wettelijke termijn te beantwoorden, vanwege de hoeveelheid vragen).

In juli zijn diverse gemeenten benaderd door het Tv-programma EenVandaag met de vraag of ze bereid zijn ISIS-terugkeerders op te nemen. Er is overwegend positief gereageerd. De gemeente Vlaardingen is niet benaderd door EenVandaag met vragen hierover.

Inwoners van Vlaardingen krijgen geen mogelijkheid zich per referendum uit te spreken over de opvang. Vlaardingen kent op dit moment geen verordening waarin het houden van een referendum geregeld is.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “VLAARDINGEN GAAT NIETS DOEN TEGEN TERUGKEER SYRIËGANGERS

 1. Schaf dan ook maar de herdenking van de Tweede Wereldoorlog af. Want, zo erg was die oorlog toch niet? Gewoon een conflict tussen de toenmalig Duitse regering en de toenmalig Nederlandse regering. De Nazi’s, SS’ers, NSB’ser waren ook gewoon mensen die voor hun ideologie vochten.

 2. Ik zie dat U als Stadsbestuur van Vlaardingen bereid bent om zelfs de veiligheid van Uw eigen kindjes en kleinkindjes op te offeren. Is Uw beoordelingsvermogen dan zo verstoord geraakt dat U zelfs geen acuut gevaar meer herkent?

  Want door het huisvesten van Kalifaatgangers riskeert U het volgende:

  (1) de toekomst van Uw eigen kinderen en kleinkinderen
  (2) bloed aan eigen handen
  (3) toekomstige veroordeling wegens hoogverraad en oorlogsmisdaden

  Want ZODRA die Kalifaatterugkeerders een aanslag in ons midden plegen, dan bent U daarvoor verantwoordelijk. Houdt U daar wel rekening mee?

  Waarom zou een burger Uw beoordelingsvermogen nog vertrouwen? Harald Doornbos en Arnold Karskens noemen Uw soort bestuurders openlijk OORLOGSMISDADIGERS.

  Uw Kalifaatgangers kunnen niet in NL berecht worden, omdat de staat hun misdaden in Syrie en Iraq niet kan bewijzen.
  Maar zodra zij na Uw hartelijke verwelkoming in Vlaardingen een aanslag plegen, bent U verantwoordelijk voor het moedwillig huisvesten van personen die bij de (internationale) autoriteiten als verdachte geregistreerd stonden inzake terreuraanslagen, oorlogsmisdaden, massamoorden en ethnische zuiveringen. Beseft U dat wel?

  Nogmaals: zodra Kalifaatterugkeerders een aanslag in ons midden plegen, dan bent U verantwoordelijk en mede-schuldig aan de aanslag.

  U haalt die al-Khansaa haatheksen uit al-Hol stiekem naar hier, zodat hun vmlg statenloze kroost de zwarte vlag van ISIS op onze schoolpleinen kan hijsen. U presenteert hen als zielige slachtoffers, en bespreekt liever Zwarte Piet met ons, want dat is pas erg!!!

  En in de toekomst gaat de ISIS vlag uit boven het Stadhuis van Vlaardingen.

  Wanneer precies?

  De dag dat het bloed van het B&W over de straatstenen voor het Stadhuis vloeit….

 3. Wat een slappe hap zeg, willen in een goed daglicht staan. Dat tuig heeft zelf gekozen om daar naar toe te gaan, laat ze daar blijven. Geen medelijden mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *