Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ONS.VLAARDINGEN EIST INZET WIELKLEM TEGEN OOST-EUROPEANEN

VLAARDINGEN-  Inzet van de wielklem in Vlaardingen moet in heroverweging worden genomen als middel tegen fout parkerende – vaak op gevaarlijke wijze – Oost-Europeanen. Daarop wordt aangedrongen door de fractie van ONS.Vlaardingen.

De partij wordt naar eigen zeggen vanuit verschillende wijken overstelpt met klachten over foutparkeerders met Oost-Europese kentekenplaten. Toezicht & Handhaving stopt de ene bekeuring na de andere achter de ruitenwissers, maar er wordt niet betaald, en men blijft fout parkeren, stelt ONS.

Eerder al vroeg de fractie het stadsbestuur naar de inzet van de wielklem of een vergelijkbaar effectief middel. Het antwoord was toen negatief. Nu deze parkeerklachten alleen maar toenemen komt de partij met nieuwe schriftelijke vragen.

ONS  stelt vast dat in  Vlaardingen geen  wegsleepregeling bestaat. Is het gemeentebestuur bereid om – als dat nodig is in samenwerking met de politie – op de meest korte termijn te zorgen dat zo’n regeling er wél komt? Wat is er in de huidige situatie nodig om een auto toch weg te slepen? ONS: ‘Wij mogen toch aannemen dat als iemand nu midden op de weg zou parkeren, daar wel degelijk direct iets aan gedaan kan worden?’

2 reacties op “ONS.VLAARDINGEN EIST INZET WIELKLEM TEGEN OOST-EUROPEANEN

  1. wie niet horen wil moet voelen zij mijn vader altijd betaald zich zelf terug je kan aan het gedrag van de mensen zien dat ze maling aan de controleurs hebben als ze toch niet hoeven te betalen. in andere landen slepen ze je auto weg kan je dan ophalen bij het betalen van een boete en die is niet mis

  2. Roerend mee eens. Ze pleuren hun auto overal maar neer, waar het ze uit komt. Dan nog niet gesproken over de vrachtwagens die eventjes boodschappen gaan doen met hun losse wagen, wat ook volgens de APV niet zou mogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *