Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VLAARDINGEN 1018 WERFT VRIJWILLIGERS

VLAARDINGEN- De organisatie achter het zomerevenement Vlaardingen 1018 kan nog vele vrijwilligers gebruiken. Voor alle geïnteresseerden wordt een informatieavond gehouden op woensdag 25 april in het stadhuis (ingang Markt).

Gaan uw handen jeuken bij het nieuws over Vlaardingen 1018? Wie wil meewerken aan een historisch evenement vindt volgende week de juiste match. Gaat u aan de slag bij het Historisch Stadsspektakel of het middeleeuws kampement en de veldslag?

Een voorbeeld: De Zegetocht van graaf Dirk III wordt een lust voor het oog. Iedereen ziet er prachtig uitgedost uit in een middeleeuwse outfit. Als figurant draagt u daar nog eens aan bij. U komt in uw mooiste middeleeuwse kostuum en geeft de Zegetocht net die extra uitstraling mee. Voor acteurs en komedianten, jonkvrouwen en muzikanten.

Informatieavond op 25 april: inloop vanaf 19.00 uur, start om 19.30 uur. U kunt u aanmelden als vrijwilliger via vlaardingen1018@vlaardingen.nl.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *