Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

BOETE VAN DUIZENDEN EURO’S VLAARDINGSE WINKELS MET UITSTALLING

VLAARDINGEN- Winkeliers in Vlaardingen riskeren een boete van duizenden euro’s wanneer ze artikelen voor hun panden opstellen. Zo heeft althans de fractie Boers (fB) begrepen. De twee volksvertegenwoordigers verzoeken het stadsbestuur om tekst en uitleg. ‘De minimale versoepelingen aangaande winkelopeningen waren blijkbaar nog iets te veel van het goede voor de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond’, concludeert de fB.

FB: ‘Ons bereikte het droevige bericht, via Adri Stam, dat handhavers langs de winkels komen en bevelen dat alles wat buiten staat om de winkel te presenteren naar binnen moet. Zo niet, volgt een boete van 4.000 euro!’

Voor de fB staat vast dat de Stichting Stadshart Vlaardingen (SSV), de eerste partner voor de gemeente is om zoiets mee te communiceren, maar volgens de fB is geen enkele ondernemer op de hoogte gebracht van deze extra maatregel die in Vlaardingen geldt. FB: ‘Deze maatregel is dus niet landelijk of door de regering opgelegd. Stichting Stadshart Vlaardingen heeft de ondernemers een mail gestuurd en geeft aan het voor de ondernemers uit te gaan uitzoeken. ‘Ondertussen maar geen boete riskeren’ is het advies van SSV.’

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “BOETE VAN DUIZENDEN EURO’S VLAARDINGSE WINKELS MET UITSTALLING

 1. Als het verhaal klopt, is dat heel erg triest.
  Ik dacht even dat de burgervaarder een eigen koers ging varen, in positieve zin.
  Door te beginnen met de terrassen open te ‘openen’ toe te staan. Puur symbolisch dus.

  Eveneens triest dat de vopo’s gaan bevelen dat hardwerkende middenstanders hun koopwaar binnen moeten zetten op straffe van 4000 euro.
  Die nare mensen hebben nooit enig zinnig werk gedaan en doen dat niet en zullen dat ook nooit gaan doen. Hoe kan je langdurige werklozen een cursus laten volgen voor BOA en dan politie taken laten uitvoeren?
  Deze stadswachten hebben dus wel de inburgeringscursus en taalcursus met positief gevolg afgelegd, nu nog een cursus menselijkheid.
  En zeker niet een mentaliteit van: Bevel is bevel.

 2. Het echt diep triest dat er mensen zijn die hun medemens dit aandoen.
  Maarja als je zelf gewoon je loon krijg kun je natuurlijk niet begrijpen wat de ondernemer doormaakt.
  Zoals ook onze regering met hun top salarissen, het zou ze sieren als tijdens lockdown drie kwart in zouden leveren dan nog hebben ze het beter als menig ondernemer.
  En ouden ze echt ballen tonen.
  Maar in regering geldt ikke ikke ikke en de rest kan stikken.
  Groet Jan van Steenbergen

 3. Laat ze die boetes aan denk geven, die hebben heel het land volgestouwd met borden waar over geen precariobelasting is betaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *