RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VINCENT BIJLOO IN MAASSLUIS

vincent-bijloo-staandMAASSLUIS- Cabaretier Vincent Bijloo staat morgen met zijn nieuwste programma in Theater Koningshof in Maassluis. Vincent was ook op het podium te vinden tijdens de seizoensopening van het theater, waar hij mateloos populair was.

Vincent Bijloo is blind maar in zijn nieuwe voorstelling Het Nieuwe Nu 2.0 bekijkt hij de wereld en de technische ontwikkelingen door een slimme bril. Vincent heeft baat bij de nieuwe techniek en kan nu zelf autorijden, een ukelele bespelen met wifi en heeft een eigen robot. ”Leuk, zo’n robot en een auto die de weg weet. Maar het is oorverdovend stil in die auto en welke robot geeft er warmte en liefde?” Bijlo mist de méns, de oude mens met z’n grillen en nukken. Je kunt niet blindvaren op techniek, want dan zie je de mens niet meer.

Ook de media was enthousiast over Het Nieuwe Nu 2.0. De Telegraaf schrijft: “Hij leert zijn ziende medemensen opnieuw kijken” en het Algemeen Dagblad: “Een van Vincent Bijlo’s meest persoonlijke voorstellingen”. De voorstelling zit vol onnavolgbare redeneringen: een voorstelling die u even met beide benen op de grond zet.

Koop direct uw tickets via de nieuwste technologie van Theater Koningshof, www.theaterkoningshof.nl. De show begint om 20.30 uur op vrijdag 7 oktober in Theater Koningshof en kost 17,75 euro. Heeft u een CJP of studenten pas? Dan betaalt u 15,25 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *