Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VIJF STEMLOKALEN VLAARDINGEN AL OP 15 MAART OPEN

VLAARDINGEN- Op vijf locaties in Vlaardingen kan op 15, 16 en 17 maart worden gestemd voor een nieuwe Tweede Kamer. Het gaat om:

– Stadskantoor, Westnieuwland 6
– Sporthal Westwijk, Floris de Vijfdelaan 35
– Bethelkerk, Burgemeester Verkadesingel 26
– Sporthal de Groene Draad, Van Hogendorplaan 1023
– Gymzaal Baarnhoeve, Baarnhoeve

Officieel is de mogelijkheid, om al te stemmen op de twee dagen voorafgaand aan de verkiezingsdag, bedoeld voor kiezers ‘met een kwetsbare gezondheid’. Critici waarschuwen voor het in de hand werken van verkiezingsfraude of stembusfraude door het opzettelijk vervalsen van het verkiezingsproces of de verkiezingsuitslag. Dit zou ook gelden voor het bieden van de mogelijk aan kiezers van 70 jaar en ouder om per brief te stemmen. Daarnaast worden kiezer gedwongen tot het dragen van een niet werkzame mondkap, wat de controle van identificatie onmogelijk maakt. Als u gaat stemmen moet u naast uw stempas ook een geldig identiteitsbewijs overleggen. Als u zich niet kunt identificeren mag u in theorie niet stemmen.

Door het uitsmeren van de verkiezingen was de massale fraude bij de recente presidentsverkiezingen in Amerika mogelijk, waardoor de globalisten, samen met de gevestigde media (hun handlangers), Joe Biden konden uitgeroepen tot ‘winnaar’.

Gemeenteraadverkiezingen 2010: De gemeente Rotterdam stelde vast dat in sommige stembureaus in Delfshaven en Feijenoord meerdere mensen tegelijkertijd een stemhokje binnenstapten. Dat mag niet volgens de kieswet, omdat je zelfstandig je stem moet kunnen uitbrengen. De uitgebrachte stemmen werden gewoon meegeteld (ook na de hertelling). Leefbaar verloor van de PvdA.
Bij de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2017 zijn al grote hoeveelheden stemmen ‘kwijtgeraakt’, was het mogelijk te stemmen zonder stempas en zijn telfouten geconstateerd. Zo telde een stembureau in Amsterdam 77 stemmen minder dan dat er stempassen werden ingenomen. In heel Nederland noteerde de Kiesraad tegen de 9000 verloren stemmen, waarvoor wel een stempas werd ingeleverd. Ook werden er bijna 2700 stemmen geteld, waarvoor geen stempas werd ingeleverd. Soms namen kiezers hun stembiljet mee naar huis. Voor het grootste deel van deze spookstemmen is nooit een verklaring gekomen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *