Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VIERING 100 JAAR HOEKSE EHBO

zeetoren 1HOEK VAN HOLLAND – De EHBO vereniging Hoek van Holland bestaat 100 jaar. Dit wordt gevierd op 28 mei met als thema: Ter land, ter zee en dat al een eeuw! Zowel de landelijke vergadering als de nationale wedstrijden worden gehouden in een unieke Hoekse locatie: De Zeetoren aan de Helmweg.

Geïnteresseerden zijn vanaf 13.30 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen naar de verschillende ongelukken die in en rondom de toren worden behandeld. Rond de klok van 16.30 uur start de finalewedstrijd en dan weten we wie de beste EHBO ploeg van Nederland heeft.

Aansluitend vindt de receptie plaats waar u de gelegenheid krijgt om de jubilerende vereniging te feliciteren met deze behaalde mijlpaal.

Als afsluiting start om 20.00 uur de feestavond voor (oud)leden want 100 jaar inzet van vele vrijwilligers mag gevierd worden. De EHBO vereniging Hoek van Holland is hiervoor nog wel op zoek naar namen en adresgegevens van personen die ooit lid zijn geweest van deze vereniging. Zij kunnen zich nog aanmelden tot uiterlijk 18 mei via e-mail: secretaris@ehbo-hvh.nl of via EHBO Hoek van Holland postbus 16, 3150AA Hoek van Holland.

Zie ook: EHBO Hoek van Holland 100-jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *