WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VIDEOSYSTEEM GEMEENTERAAD VLAARDINGEN DREIGT HET TE BEGEVEN

VLAARDINGEN- De audiovisuele middelen in de raad- en burgerzaal op het stadhuis van Vlaardingen zijn aan vervanging toe. Als de apparatuur niet wordt vervangen, bestaat het risico dat deze uitvallen en de gemeenteraad niet kan vergaderen. Het college van burgemeester en wethouders legt op verzoek van de raad een voorstel voor om voor vervanging 125.000 euro uit te trekken. De apparatuur wordt intensief gebruikt tijdens vergaderingen en vormen daarmee een essentieel onderdeel van de vergadering.

Onder audiovisuele middelen worden verstaan de audio- en videosystemen. Mede door veroudering en de slechte Wifi dekking, kan de continuïteit van een deel van deze middelen niet meer worden gegarandeerd. Het materiaal vertoond gebreken, zoals en krakende en zoemende ondertoon bij gebruik. Ook is het aan te raden het camerasysteem te vervangen door een variant die automatisch de camera richt op de spreker. Dit levert een besparing op doordat handmatige regie niet meer nodig is.

Eind 2018 heeft de gemeenteraad al ingestemd met de vervanging van de audiovisuele middelen op het stadhuis. Het is nu afwachten op goedkeuring van de Provincie.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *