Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VIDEOCAMPAGNE VOOR SCHIEDAMSE HORECA

SCHIEDAM- SHOP, de ontmoetingsplek voor ondernemers in de Schiedamse binnenstad, komt vanaf maandagmiddag 12.00 uur met een online campagne om de horeca te ondersteunen. In en video brengt SHOP acht uitbaters van cafés en restaurants in beeld die zich klaar maken voor de heropening op 1 juni. Martin Strik, chef brasserie Stadhuis, brengt een gedicht ten gehore van de Schiedamse stadsdichter Yvette Neuschwanger. Een gedicht met een terugblik op een onzekere periode vol hoop, die wordt afgesloten met een toost op de toekomst.

De horecaondernemers staan te popelen om hun deuren weer te openen en hun gasten te ontvangen. Voor veel ondernemers waren de afgelopen maanden een onzekere periode. Daarom start SHOP met de campagne ‘Welkom Terug’. Hiermee vragen ze aandacht voor de horecaondernemers die de steun van de Schiedammers nu hard nodig hebben.

De video is vanaf maandag 1 juni om 12.00 uur te zien op diverse socialmediakanalen. Ook hangen Welkom Terug-posters met een QR-code bij cafés en restaurants om de video te bekijken. De ondernemers die in de campagne te zien zijn: Latte Heart, De Eenling, Da Enzo, Babbels, Soof, Pleinzicht, ’t Spul en Eetcafé de Koemarkt.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *