Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VICTORIA’04-ZESTIENHOVEN 3-1

VLAARDINGEN- Het eerste duel in de nacompetitie voor een plaats in de derde klasse wist Victoria’04 in winst om te zetten. Zestienhoven diende de gehele wedstrijd een achterstand weg te werken door Vlaardingse treffers kort in de beginfase en vlak voor het rustsignaal.

De wedstrijd was nog maar een paar minuten oud of Nailey Girigorie wist de achterlijn te halen en zag zijn voorzet door Denzel Asmus het doel in worden gewerkt: 1-0. Victoria’04 leunde achterover en liet Zestienhoven het spel maken. In de omschakeling trachtte de thuisclub het doel van Zestienhoven te bereiken. Keer op keer liep de ploeg uit Rotterdam zich vast in de gesloten defensie van Victoria’04. Bovendien wist doelman Cliff Westdijk het antwoord op de doelgerichte pogingen. Kort voor de rust maakte invaller Glenn de Visser zich knap vrij en schoot de bal droog binnen: 2-0.

Na de pauze wist Zestienhoven de aansluitingstreffer te scoren gebruikmakend van een verslapping in de achterhoede van Victoria’04. Een vlot lopende aanval over de rechterflank werd fraai afgerond met een geplaatste kopbal: 2-1. Naar mate de wedstrijd vorderde trachtte Zestienhoven de gelijkmaker te forceren, doch keer op keer stokte de aanval. Victroia’04 bleef zoeken naar een mogelijkheid via de snelle spitsen. In de 67ste was het dan toch raak voor de Vlaardingse ploeg. Een verre ingooi van Lars Kortleven werd doorgekopt door Donny van Balen, waarna de bal voor de voeten viel van Nailey Girigorie en dat betekende voor Victoria’04 de bevrijdende 3-1 stand. Victoria’04 controleerde de wedstrijd en liet Zestienhoven niet dichterbij komen.

Komende zaterdag volgt de tweede wedstrijd in Vlaardingen tegen derde klasser v.v. Lekkerkerk, dat met 2-1 won van PPSC.

Opstelling Victoria’04: Cliff Westdijk, Peter de Klein, Bob Planken, Osman Unnu, Jur de Visser, Dilan Ali (75: Michael Blok), Calvin Jongejan (13: Glenn de Visser), Lars Kortleven, Donny van Balen (85: Vincent vd Bogerd), Nailey Girigorie, Denzel Asmus.

VICTORIA’04-ZESTIENHOVEN einduitslag: 3-1 (bij rust 2-0).

Doelpunten Victoria’04:
Denzel Asmus (1-0), Glenn de Visser (2-0), Nailey Girigorie (3-1).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *