WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VICTORIA’04 WINT VAN AGE-GGK

VLAARDINGEN- Victoria’04 zag in de eerste helft nauwelijks kans door te breken door de stugge achterhoede van de bezoekers. AGE-GGK speelde gedisciplineerd en maakte het Victoria’04 zeer lastig. Na de rust moest een moe gestreden AGE-GGK toestaan, dat Victoria’04 met de regelmaat van de klok de stand tilde naar 6-0.

Gedurende de eerste helft liet het zich niet aanzien, dat Victoria’04 een makkelijke overwinning zou gaan behalen. AGE-GGK bood knap weerstand aan een Victoria’04, dat vanuit de gesloten verdediging in de omschakeling de tegenstander pijn trachtte te doen. Keer op keer leidden de aanvallende acties van de thuisclub tot niets. Of AGE-GGK wist het antwoord op het laatste moment of de scheidsrechter zag in enkele vermeende overtredingen geen strafschop. De goede doelman van AGE-GGK hield met enkele fraaie reddingen knap de nul vast. Tot enkele minuten voor de rust Oscar Knecht de ban doorbrak door vanuit een hoekschop beheerst 1-0 binnen te koppen.

In de tweede helft opende Victoria’04 sterk. AGE-GGK werd meteen op eigen helft vastgezet en kwam nauwelijks meer aan het opzetten van gevaarlijke aanvallen toe. Victoria’04 wist de slag op het middenveld te winnen om direct om te schakelen naar counters via de beide vleugels. Luca Been bracht de stand op 2-0, en kort hierna tekende Roy Meerten na weer een vloeiende aanval voor de 3-0. Victoria’04 bleef het spel domineren en AGE-GGK raakte het initiatief volledig kwijt. Invaller Lars Kortleven maakte de mooiste goal van de wedstrijd door de bal snoeihard in de kruising te schieten: 4-0. De hard werkende Naily Girigorie werd binnen de 16 onjuist afgestopt en faalde niet vanaf de 11 meter: 5-0. Kort voor tijd werd een voorzet van Lars Kortleven vanaf de achterlijn door een verdediger van AGE-GGK in het eigen doel gewerkt, waardoor de eindstand werd bepaald op 6-0.

Victoria’04 – AGE-GGK eindstand 6-0 (bij rust 1-0)

Doelpunten Victoria’04: Oscar Knecht (1-0), Luca Been (2-0), Roy Meerten (3-0), Lars Kortleven (4-0 en 6-0), Nailey Girigorie (5-0 strafschop).

Opstelling Victoria’04: Jens Valk, Osman Unnu, Jordi de Kimpe, Oscar Knecht, Nailey Girigorie, Jur de Visser, Miquel Asmus, Gianluca Been (80: Carlo Poot), Michael Blok, Denzel Asmus, Roy Meerten (70: Lars Kortleven).