WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VICTORIA’04 VLAARDINGEN WINT OEFENWEDSTRIJD

VLAARDINGEN- In een meer nuttige dan fraaie oefenwedstrijd trachtten beide ploegen de vorm van vóór de winterstop weer op te pakken. Een afwachtend Victoria’04 liet VDL het spelen grotendeels maken. De Vlaardingse formatie bleek in het eerste kwartier slagvaardiger in het afronden van de kansen en bouwde een 2-0 voorsprong op. In de tweede helft kwam VDL vrij snel terug tot 2-1, maar beide defensies bleken een nauwelijks te nemen vesting.

VDL begon slagvaardig aan de wedstrijd en bouwde een licht veldoverwicht op. Victoria’04 trachtte in de omschakeling de Maassluisse formatie pijn te doen en slaagde daar vrij snel in. Een op het oog buitenspelsituatie werd door de scheidsrechter anders beoordeeld, waarvan Lars de Visser in de 6de minuut profiteerde: 1-0. Tien minuten daarna werd na een snelle counter het doelgerichte schot met de hand beroerd door een VDL-verdediger.

De strafschop wed feilloos benut door wederom Lars de Visser: 2-0.

De bezoekers bleven jagen op een aansluitingstreffer, doch de thuisclub kwam nauwelijks in de problemen. Kort voor de rust belandde de bal na een gevaarlijke aanval van VDL op de doelpaal van Victoria’04.

Na de rust kwam VDL sterk uit de startblokken. De Vlaardingse achterhoede stond niet goed, hetgeen tot een misverstand leidde en waaruit VDL wist tegen te scoren: 2-1. Vervolgens ontwikkelde zich een gelijk opgaand duel zonder noemenswaardige hoogtepunten. VDL had het vaakste balbezit en zocht naar de gelijkmaker, die er niet kwam. Victoria’04 trachtte via de snelheid van Nailey Girigorie te counteren. Het vizier van de veel scorende spits stond echter (nog) niet op scherp, waardoor er geen verandering kwam in de eindstand.

Beide teams kunnen zich gaan richten op de herstart van de competitie.

Opstelling Victoria’04: Jens Valk, Vincent van den Bogerd, Oscar Knecht, Osman Únnu (46: Bob Planken), Rémon van Prooijen, Lars de Visser (80: Roy Meerten), Jordi de Kimpe, Jur de Visser, Miquel Asmus, Gianluca Been (46: Elvin Ramos), Roy Meerten (46: Nailey Girigorie).

Victoria’04-VDL (oefenwedstrijd) eindstand 2-1 ( bij rust 2-0)

Doelpunten Victoria’04: Lars de Visser (1-0, 2-0 strafschop).