Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VICTORIA’04-VFC

VLAARDINGEN- De wedstrijd in het kader van het Vlaardings VoetbalKampioenschap kende geen winnaar, want beide ploegen deden niets van elkaar onder. Uiteindelijk was het VFC, dat de strafschoppen veel beter nam dan de ploeg uit de Broekpolder.

Victoria’04 speelde in de eerste helft enigszins behoedzaam en liet VFC het spel maken. In de omschakeling trachtte Victoria’04 de achterhoede van de Kwekkers te verrassen. Na circa 25 minuten opende VFC de score door na een vloeiende aanval de achterlijn te halen waarna de spits werd bereikt, die de bal achter doelman Jochem van der Hoff plaatste. VFC hield het slot op de deur en liet zich niet verrassen door de snelle aanvallers van de thuisclub.

In de tweede helft kwam Victoria’04 sterker uit de startblokken. Het spel golfde over en weer, maar beide defensies lieten geen steek vallen. Tot een kwartier voor tijd. VFC gaf Victoria’04 opeens meer ruimte om de aanval te zoeken. Een snelle counter bereikte Nailey Girigorie, die voor de nodige onrust zorgde in de laatste linie van de bezoekers. Uit de daarop volgende scrimmage wist Jelle Blankestijn te profiteren door de bal van dichtbij over de doellijn te werken: 1-1. In de resterende tijd werd niet meer gescoord, waardoor het duel moest worden beslist vanaf de stip.

Victoria’04 faalde jammerlijk tot twee keer toe en VFC scoorde viermaal.

Opstelling Victoria’04: Jochem van der Hoff, Bart van der Hoeven (Denzel van Veen), Oscar Knecht, Robbin Winsveen, Jur de Visser, Lars Kortleven (Raydrick Kleinmoedig), Jelle Blankestijn, Jordi de Kimpe, Osman Ünnu, Vincent van den Bogerd (Lucas Buter), Nailey Girigorie.

Victoria’04-VFC (za.) uitslag 1-1, VFC wint na strafschoppen.

Doelpunten Victoria’04: Jelle Blankestijn (1-1).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *