WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VICTORIA’04-RIJNMOND HOOGVLIET SPORT

VLAARDINGEN- Het eerder gespeelde duel werd halverwege de eerste helft gestaakt i.v.m. een blessure bij de scheidsrechter. Op Paaszaterdag diende het restant van de wedstrijd te worden uitgespeeld. Vanaf de aftrap bouwde Victoria’04 een veldoverwicht op. Rijnmond Hoogvliet Sport werd meteen op eigen helft vastgezet. Vrij snel kwam Victoria’04 op voorsprong. Een vloeiend lopende aanval eindigde bij Rilgilio Ramsubhag, die de doelman kansloos liet: 1-0. De thuisclub bleef het beste van het spel houden en bleef goede combinaties op de mat leggen. Met de regelmaat van de klok bouwde een vlot combinerend Victoria’04 de score uit met nog twee doelpunten. Jordi de Kimpe tekende de 2-0 aan, waarna aanvoerder Oscar Knecht de eindstand bepaalde op 3-0. Na afloop werd topscorer Nailey Girigorie gehuldigd voor zijn honderdste doelpunt (vorige week in de wedstrijd tegen Vierpolders) in het shirt van Victoria’04.

Selectie Victoria’04: Dion Engelbracht, Bart van der Hoeven, Bob Planken, Oscar Knecht, Osman Ünnu, Jordi de Kimpe, Colin Pleijsier, Robbin Winsveen, Roy Meerten, Rilgilio Ramsubagh, Nailey Girigorie.

Eindstand: 3-0 (bij rust 1-0).