Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VICTORIA’04-NAALDWIJK: EINDUITSLAG 2-2

VLAARDINGEN- Het eerste duel in de bekerronde eindigde in een 2-2 gelijkspel door een doelpunt in de laatste minuut van de wedstrijd. Naaldwijk had weliswaar het meeste balbezit, maar de betere kansen waren er voor Victoria’04.

Naaldwijk nam vanaf de aftrap het initiatief. De bezoekers zochten behoedzaam de combinatie en zocht waar mogelijk de aanval. De achterhoede van Victoria’04 wist meestal het antwoord op de aanvallende acties van de bezoekers. In de omschakeling zocht Victoria’04 de snelle spitsen, die hun tegenstander een slechte middag bezorgden. De bezoekers profiteerden van een misverstand in de laatste lijn van de Vlaardingse formatie en scoorden de openingstreffer (0-1). Kort hierna kreeg Victoria’04 een vrije trap toegekend, waaruit Nailey Girigora de gelijkmaker binnen schoot: 1-1. Een vloeiend lopende aanval over de linkerflank bezorgde de bal bij linksachter Osman Unnu die de achterlijn haalde en Nailey Girigorie op maat bediende: 2-1. Beide ploegen kregen nog enkele kansjes, maar de 2-1 ruststand was een feit.

Na de pauze ontwikkelde zich hetzelfde spelbeeld. Een dominant spelend Naaldwijk en een snel counterend Victoria’04, dat verzuimde de kansen af te ronden of vond de goede doelman van Naaldwijk op haar weg. De wedstrijd werd door Victoria’04 gecontroleerd uitgespeeld, dat de 2-1 winst trachtte veilig te stellen. Echter, in de laastet minuut van de wedstrijd profiteerde Naaldwijk van slecht wegwerken van de bal door Victoria;04 en scoorde van dichtbij de 2-2 gelijke stand. Gelet op de spelverhoudingen een terechte uitslag.

Opstelling Victoria’04: Jens Valk, Lars Kortleven, Jordi de Kimpe, Nailey Girigora, Osman Unnu (55: Vincent van den Boogerd), Nick Verburgh (46: Oscar Knecht), Luca Been, Jur de Visser, Bob Planken, Roy Meerten, Michael Blok (85: Sadullah Gökcen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *