RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERZOEK OM BEWIJS ‘ASOCIAAL RIJGEDRAG’ MAASSLUIS

MAASSLUIS- Zijn er geluidsmetingen verricht op de Westlandseweg? Zo ja, wat zijn daarvan de resultaten? De VSP komt met onder meer die vragen aan het stadsbestuur van Maassluis naar aanleiding van berichten in sommige media over geluidshinder door verkeer. De VSP heeft begrepen dat wethouder Fred Voskamp (CDA) heeft gereageerd door te spreken van ‘asociaal rijgedrag’. Ton Luijendijk (VSP): ‘Op welke waarnemingen is die kwalificatie gebaseerd?’

Eén bewoner van de Westlandseweg is 2 weken terug naar een handjevol media en de lokale politiek gestapt. Volgens de klager zouden meerdere bewoners zich ergeren aan het geluid van het verkeer, met name de gelijkvloerse kruising Westlandseweg – Beethovenlaan – Richard Hollaan.

De klager laat weten dat er schrikbarend hard gereden wordt. ’Zowel door auto`s als motorrijders. Vooral de laatste categorie maakt het wel zeer bont. Dit zullen alle bewoners beamen in de appartementen Huygens, Obrecht en Sweelinck en niet te vergeten de locatie De Vloot en andere bewoners aan deze Westlandseweg,’ aldus de ontervende bewoner.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *