WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERWENHAVEN VOOR VRIJWILLIGERS

VLAARDINGEN- Werkt u met vrijwilligers? En vindt u dat ze het verdienen eens verwend te worden? Vraag dan vóór 10 juni toegangskaarten aan voor de ‘verwenhaven voor vrijwilligers’ op het Vlaardings Loggerfestival. Op zaterdag 21 juni is iedereen welkom in de verwenhaven op de Westhavenplaats. Vrijwilligers krijgen er een VIP-behandeling.
Het Servicepunt Vrijwilligers van de gemeente Vlaardingen zorgt er samen met leerlingen van het Geuzencollege en college VOS voor dat vrijwilligers tijdens het Vlaardings Loggerfestival in het zonnetje worden gezet. Met een toegangskaart kunnen vrijwilligers op zaterdag 21 juni gebruikmaken van allerlei faciliteiten in de verwenhaven op de Westhavenplaats. Ze kunnen er onder meer terecht voor een ontspannen manicure- of gezichtsbehandeling, of meevaren op een muzikale rondvaartboot en genieten van allerlei optredens.
Ook dit jaar verwacht het Servicepunt Vrijwilligers veel belangstelling voor de verwenhaven. Vraag daarom tijdig toegangskaarten aan voor uw vrijwilligers. Omdat het de bedoeling is, dat zoveel mogelijk vrijwilligers van verschillende organisaties genieten in de verwenhaven, is het verzoek niet meer kaarten aan te vragen dan nodig is. Mail vóór 10 juni uw verzoek naar vrijwilligers@vlaardingen.nl onder vermelding van het gewenste aantal toegangskaarten, de bedrijfsnaam en het adres waarnaartoe de kaarten gestuurd kunnen worden.
Meer informatie over vrijwilligerswerk staat op www.vlaardingen.nl/vrijwilligers.DSC00004