Rijnmond Nieuws
RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERVOLGING WIELRENNER (35) HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Raymond V. (35) uit Pijnacker wordt door het Openbaar Ministerie (OM) verantwoordelijk gehouden voor het ongeluk met een groep racefietsers bij Hoek van Holland. Deze week moet hij verschijnen voor de meervoudige strafkamer in Rotterdam.

Op 4 juli vorig jaar heeft V. met zijn racefiets, op het fietspad van de Maeslantkeringweg, een groep medewielrenners ingehaald. Volgens het OM waren op het fietspad veel fietsers en voetgangers en reed V. met te hoge snelheid en hoger dan die van de vóór hem rijdende fietsers. Deze fietsers is hij gaan inhalen, terwijl de ruimte links van die fietsers onvoldoende breed was en het zicht op het verkeer vóór hem beperkt was en is V. vervolgens tijdens die inhaalmanoeuvre tegen een tegemoetkomende fietser aangebotst, waardoor nog twee fietsers, uit die vóór V. rijdende groep(en), ten val zijn gekomen.

4 reacties op “VERVOLGING WIELRENNER (35) HOEK VAN HOLLAND

  1. al jarenlang levensgevaarlijk, deze groep wielrenners veroorzaken zoveel ellende met hun apathische gedrag … op de fietspaden, denk aan moeders met jonge kinderen die net leren fietsen of oudere mensen, hondjes… het is een ergernis die tot gevaarlijke situaties leidt… ik zeg verbieden die boel… en dan het top asociale gedrag van vele onder hen.. ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *