Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERTRAGING ROND OPLEVERING STATION HOEK VAN HOLLAND HAVEN

HOEK VAN HOLLAND- Er is vertraging van ettelijke maanden opgetreden in de oplevering van winkels en horeca bij het nieuwe station Hoek van Holland Haven. De oplevering van dit najaar is verschoven naar begin 2021. Dit heeft verder geen consequenties voor de totale planning voor de aanleg van de metro in Hoek van Holland.

Op de Stationsweg wordt binnenkort gestart met de bouw van een algemene ruimte. Deze bestaan uit een winkel- en horecaruimte, een informatiepunt van Rotterdam Tourist Information, een technische ruimte voor stations Hoek van Holland Haven, een bestuurdersruimte van de RET en een fietsenstalling.

In verband met de vertraagde oplevering zal voor het tijdelijk fietsparkeren naar een oplossing worden gezocht en met de betrokken partijen zal contact worden gelegd over de gewijzigde planning.
De winkel-/horecaruimte wordt te koop aangeboden. Meer informatie hierover is te vinden via de volgende link: https://www.molenaarbedrijfshuisvesting.nl/aanbod/winkelruimte/stationsweg-13—15/11108/

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *