WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERSLAG VICTORIA’04-ROZENBURG

VLAARDINGEN- Tegen het nog ongeslagen Rozenburg wist Victoria’04 de snel 1-0 verkregen voorsprong niet vast te houden. Kort voor de rust kwamen de bezoekers terug tot 1-1. In de tweede helft kwam geen verandering in de gelijke stand.

Victoria’04 kwam sterk uit de startblokken. Rozenburg verweerde zich bekwaam, waardoor het spel over en weer golfde. Beide teams deden nauwelijks voor elkaar onder. Het hardwerkende Victoria 094 bleef jagen op succes, dat na 10 minuten werd verzilverd. Nailey Girigorie werd de diepte ingestuurd door Kars Martin. De snelle spits bereikte met een breedtepass de vrijstaande Jordi de Kimpe, die beheerst afrondde: 1-0. Een goed combinerend Victoria’04 kwam nog een paar keer gevaarlijk door, maar voor het doel van Rozenburg strandden de pogingen van Kars Martin, Lars Kortleven en Nailey Girigorie vroegtijdig. Aan de overzijde hield de verdediging van Victoria’04 het slot op de deur. Dat echter kort voor de pauze werd verbroken. Rozenburg profiteerde van een slecht weggewerkte bal door deze in één tijd tot een doelpunt te transformeren. Op de keiharde uithaal moest doelman Jochem van der Hoff het antwoord schuldig blijven: 1-1.

Na de pauze ontwikkelde zich hetzelfde spelbeeld. Twee hard werkende ploegen, die nauwelijks kansen weg gaven. Naarmate de wedstrijd vorderde kreeg Rozenburg steeds meer vat op het spel van de thuisclub. De wedstrijd werd daardoor eerder spannend dan goed, want het balletje kon zo maar in het netje van één van de beide teams vallen. Het zo gewenste doelpunt voor de overwinning bleef echter uit, met als resultaat een 1-1 gelijkspel. Hiermee moesten de beide ploegen genoegen nemen.

Selectie Victoria’04: Jochem van der Hoff, Bart van der Hoeven (40: Lars de Visser), Bob Planken, Michael Blok, Osman Ünnu, Jur de Visser, Jordi de Kimpe, Colin Pleijsier, Lars Kortleven (65: Jemayro Teixeira), Kars Martin (65: Roy Meerten), Nailey Girigorie.

Doelpunt Victoria’04: Jordi de Kimpe (1-0).