WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERSLAG VICTORIA’04-OHVV

VLAARDINGEN- Victoria’04 diende op te boksen tegen een fysiek sterke tegenstander. OHVV goed spelend bleek een niet makkelijk te nemen hindernis, want knokte voor elke meter en schuwde de aanval niet. De thuisclub scoorde de winnende treffer laat in de tweede helft, maar diende alle zeilen bij te zetten om de drie punten veilig te stellen.

Tot de 44ste minuut zag het er naar uit, dat niet meer gescoord zou worden in de eerste helft. Beide ploegen deden niet voor elkaar onder en zochten in de omschakeling waar mogelijk de aanval. Voor beide doelen ontstonden weliswaar kleine kansen, maar treffers bleven uit. Het publiek zocht al de warmte van het clubgebouw op totdat een crossbal van Jordi de Kimpe de op de linkervleugel vrijstaande Lars Kortleven bereikte. Zijn breedtepass op de mee opgelopen Chris Bruurmijn werd feilloos afgerond: 1-0.

Victoria’04 trachtte na de pauze de verrassend verkregen voorsprong vast te houden. OHVV viel aan, maar Victoria’04 hield stand. De thuisclub counterde gebruik makend van de ruimte achter de defensie van OHVV, die steeds vaker ontstond. Door een direct rode kaart diende OHVV de strijd met 10 spelers voort te zetten. Na 75 minuten spelen leverde balverlies op het middenveld van Victoria’04 een niet te missen kans op voor OHVV, dat het cadeau gretig uitpakte: 1-1.

Voor de zoveelste keer deze competitie diende Victoria’04 zich te herpakken voor een beter resultaat. OHVV werd naar achteren gedrongen. Voor het doel van de bezoekers ontstonden enkele spannende momenten. Een gelijkspel hing in de lucht. Totdat kort voor tijd bij een overzichtelijke scrimmage voor het doel van OHVV de bal voor de voeten van Vincent van den Bogerd kwam, die van dichtbij wist af te ronden: 2-1. In de resterende minuten legde Victoria’04 het accent op het verdedigen van de voorsprong.

Doelpunten Victoria’04: Chris Bruurmijn (1-0), Vincent van den Bogerd (2-1).

Selectie Victoria’04: Jochem van der Hoff, Bart van der Hoeven (70: Michael Blok), Chris Bruurmijn (70: Nils Gliszmann), Lars Kortleven (46: Rilgilio Ramsubagh), Lars de Visser (60: Jesse Schippers), Oscar Knecht, Osman Ünnu, Jur de Visser, Jordi de Kimpe (85: Kars Martin), Vincent van den Bogerd, Nailey Girigorie