WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERSLAG HBSS-VICTORIA’04

VLAARDINGEN- In vrieskou diende Victoria’04 in Schiedam de strijd aan te gaan met koploper HBSS. De thuisclub kwam na een half uur spelen op 1-0 via een makkelijk gegeven strafschop om kort daarna uit te lopen naar 2-0. In de tweede helft werd niet meer gescoord.

Beide ploegen zochten waar mogelijk de aanval. Er ontstond een levendig duel met twee fanatiek spelende ploegen. Voor beide doelen ontstonden enkele gevaarlijke momenten, waaruit niet werd gescoord. Naar mate de wedstrijd vorderde kreeg HBSS wat vaker balbezit. Een op het oog onschuldige botsing in het strafschopgebied van Victoria’04 werd door de scheidsrechter bestraft met een penalty, waaruit door HBSS werd gescoord: 1-0. Victoria’04 trachtte de gelijkmaker te forceren door volop op de aanval te spelen. De Vlaardingse verdediging sloot even niet goed en HBSS profiteerde vrij snel. Een counter over de rechtervleugel werd door de snelle spitsspeler van HBSS feilloos afgerond: 2-0.

In de tweede helft probeerde Victoria’04 de aanval te zoeken, maar kwam door het tegenspel van HBSS moeilijk daaraan toe. Victoria’04 liep zich keer op keer vast in de hechte defensie van HBSS, dat slaagde in het vasthouden van de voorsprong. Door deze overwinning en de overige resultaten van de andere teams staat HBSS ruim bovenaan op de ranglijst, waar Victoria’04 een bescheiden middenmoter is.

Selectie Victoria’04: Jochem van der Hoff, Michael Blok, Oscar Knecht (Bob Planken), Lars de Visser, Osman Ünnu, Jur de Visser (Nailey Girigorie), Jordi de Kimpe, Bart van der Hoeven (Kars Martin), Colin Pleijsier, Rilgilio Ramsubagh (Lars Kortleven), Roy Meerten (Chris Bruurmijn).

2-0; bij rust 2-0.