WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERSLAG DVO’32-VICTORIA’04

VLAARDINGEN- De Vlaardingse derby tussen DVO’32 en Victoria’04 is geëindigd in een zege voor de Marathonbewoners. Beide teams wonnen vorige week tijdens de 1e competitie- ronde, dus hoewel prematuur, toch al zoiets als een topper. En de thuisploeg bleek vandaag aan de Marathonweg uiteindelijk de sterkste. Na een 1-0 ruststand liep de thuisploeg in de 2de helft uit naar een 3-0 zege.

DVO’32 kwam sterk uit de startblokken. Victoria’04 werd in de openingsfase bijna onder de voet gelopen. De achterhoede van de ploeg uit de Broekpolder moest vol aan de bak om onheil te voorkomen en hield met enig fortuin – bal op de paal – de nul vast. Naar mate de wedstrijd vorderde kwam Victoria’04 beter aan aanvallen toe. Het spel golfde over en weer, doch DVO’32 oogde fanatieker aan de bal en blufte de Victorianen keer op keer af. Kort voor de rust scoorde DVO’32 na een vlot lopende aanval: 1-0.

In de tweede helft trachtte Victoria’04 de hatelijke nul weg te spelen. Het kwam vaker in het doelgebied van DVO’32, maar verzuimde de weinige kansjes te verzilveren.

Na ruim een uur spelen kwam de thuisclub op 2-0 en een kwartier voor tijd werd de Vlaardingse derby beslist door de 3-0 aan te tekenen. Victoria’04 werkte keihard voor een beter resultaat, maar het bleek niet genoeg om DVO’32 van de overwinning af te houden.

Selectie Victoria’04: Jochem van der Hoff, Bart van der Hoeven (65: Roy Meerten), Michael Blok (46: Lars de Visser), Bob Planken, Osman Ünnu, Jur de Visser, Jordi de Kimpe, Colin Pleijsier, Rilgilio Ramsubagh, Kars Martin (60: Chris Bruurmijn), Nailey Girigorie.