Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERRAST DOOR VELE SCHADES SPEELTUIN BEATRIXPARK SCHIEDAM

SCHIEDAM- Fort Drakensteijn, de speeltuin in het Schiedamse Beatrixpark, heeft te lijden onder veel schades. De burgemeester zegt hierover verrast te zijn, maar contrasteert ook dat het in veel gevallen ontbreekt aan meldingen over vernielingen bij de speeltuin. Wie verantwoordelijk zijn voor de schades is lastig te achterhalen, camerabeelden worden hiervoor niet gebruikt.

Het ontbreekt vooral aan meldingen over schades aan de speeltuin vanuit de eigen ambtelijke organisatie. Ook de voortvarendheid van Irado zou een rol spelen. Burgemeester Cor Lamers (CDA): “Omdat Irado alles direct repareert komt dat niet echt door bij de veiligheidstak: de politie en de Lichtblauwe Brigade, maar daar gaan we nu betere afspraken over maken. We gaan het protocol aanpassen, want in vind dat ook kleine reparaties, die dus niet gemeld worden, dus wel gemeld moeten worden en dat er aangifte moet plaatsvinden.”

De speeltuin in het park draagt sinds 1998 de naam Fort Drakensteijn. In die opzet is de speeltuin zo gebouwd dat ook kinderen met een handicap er plezier kunnen beleven. De speeltuin is geopend tussen zonsop- en zonsondergang en ligt op het Speeleiland midden in het Beatrixpark.

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *