WATERWEG ACTUEEL

VERPLICHTE KAARTVERKOOP BRANDERSFEESTEN SJIEK SCHIEDAM

VERPLICHTE KAARTVERKOOP BRANDERSFEESTEN SJIEK SCHIEDAM

SCHIEDAM- Café Sjiek aan de Oude Sluis in Schiedam moet kaarten gaan verkopen voor de toegang tot het Sjieke Brandersfeest-terrein. De kaartverkoop voor de vrijdag en zaterdag is ingesteld op advies van de gemeente en de Veiligheidsregio. Zonder kaart die dagen geen toegang, laat de kroeg weten.

Eind augustus gaan de kaarten in de verkoop. Sjiek werkt er hard aan om er een alles overtreffende line-up en extra Sjiek feest van te maken.

Sjiek zag dit jaar af van het vieren van een groot feest tijdens Koningsdag. De eisen die door de brandweer, politie en de veiligheidsregio werden gesteld, zouden in relatie tot de omvang van het Koningsfeesten en het aantal bezoekers veel te duur zijn om aan te voldoen. Bij de uitbaters bestaat de indruk dat op andere plaatsen in de stad vergelijkbare festiviteiten georganiseerd kunnen worden, zonder dezelfde zware veiligheidseisen.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Webradio Torpedo

augustus 10th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *