RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERNIEUWD KUSTGRASVELD S.C. TWIST VLAARDINGEN-WEST

VLAARDINGEN- Het vernieuwd kunstgrasveld van S.C. Twist in Vlaardingen-West is vanmiddag geopend door wethouder Bart Bikkers (VVD). De opening vond plaats tijdens de 4-kamp, in de rust van de topwedstrijd korfbal tussen Maassluis en S.C. Twist.

In de eerste week van januari is door de gemeente Vlaardingen gestart met de aanleg van het veld. Ondanks een ruim bouwschema werd het toch nog even spannend doordat in eerste instantie de toplaag werd afgekeurd.

Het is voor Twist aan de Claudius Civilislaan ook de eerste zaterdag buiten, na met de handbal en de korfbal in de zaal te hebben gespeeld en getraind tijdens de afgelopen winter.

Om 11.30 uur is de 4-kamp begonnen van de korfbalselectie en om 14.10 uur het officiële gedeelte. Voor deze gelegenheid zijn ook een aantal vrienden van S.C. Twist en de sponsors uitgenodigd.

Omroep Vlaardingen verzorgt vanuit de kantine vanaf 14.00 uur de sportuitzending, waarbij ook de bezoekers van S.C. Twist ruimschoots aan het woord komen. Na afloop van het toernooi is er een gezamenlijk eten (Chinees buffet) en vanaf 20.00 uur is er een groots “Fissa” feest voor alle leden van S.C. Twist.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *