Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERNIELING PLANTVAKKEN KORTE HOOGSTRAAT VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Autobanden hebben diepe sporen achtergelaten in zeker één van de nieuwe plantenperkjes op de Korte Hoogstraat te Vlaardingen. Het groen is aangelegd op gelijke hoogte met de rijbaan in de straat. En slechte keus, vindt oppositiepartij ONS.Vlaardingen: ‘Hebben de bestelauto’s en vrachtwagens een handige parkeerplaats of uitwijkmogelijkheid. Wij hopen dat de gemeente hier zo snel mogelijk optreedt en er niet weer een weerman op het journaal aan te pas hoeft te komen. Wij raden aan hoge plantenbakken te gebruiken, gratis advies van ONS.’

Afgelopen zomer wees ONS ook op de beperkte ruimte voor scootmobiel en voetganger door het plaatsen van nieuwe fietsenrekken in de straat. Daarop is actie ondernomen door de gemeente.

Vorig jaar was de Korte Hoogstraat enkele maanden afgesloten voor het verkeer wegens de herinrichting, als onderdeel van het centrumplan, ‘De Binnenstad Centraal’. De klinkers van de Westhavenkade zijn doorgetrokken naar de Korte Hoogstraat. Het trottoir is nu van natuursteen. De groene korven aan de zuidzijde zijn vervangen door de plantvakken met laagblijvend groen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *