Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERKOOP KAVELS ROND ZUSTERHUIS SCHIEDAM

SCHIEDAM- De laatste vier kavels van de nieuwe wijk Oranjeburgh in Schiedam-West zijn nu in verkoop. Deze kavels zijn gelegen naast het voormalig Zusterhuis en zijn 395 tot 649 m2 groot. Op kavel 68 bevindt zich aan de zijde van de Juliana van Stolbergstraat een bunker, die kort voor de Tweede Wereldoorlog is gebouwd. Deze bunker maakt onderdeel uit van kavel 68.

Voor geïnteresseerden is er vanavond een inloopavond waar u alle beschikbare informatie krijgt over de verkoop van de laatste vier kavels. Ook is er uitgebreide documentatie en het team van Oranjeburgh beantwoordt graag al uw vragen. Voor de kavels geldt een gunningsprocedure. Inschrijven kan tot uiterlijk 30 oktober 12.00 uur bij Fokkema Linssen notarissen, Rotterdam.

Vanwege de verwachte belangstelling is een procedure voor de toewijzing van de kavels vastgesteld. Iedere kavel kent een kavelprijs die een ‘vanaf-prijs’ vertegenwoordigt. Bij inschrijving op de gewenste kavel kunt u eventueel een extra bod doen, bovenop de kavelprijs. Als u meerdere kavels interessant vindt, kunt u op meerdere kavels bieden. Er wordt echter maar één kavel per inschrijver gegund. Een eventuele voorkeur voor een kavel kunt u vertalen in de hoogte van uw bod op die kavel.

De notaris van de gemeente bekijkt per kavel waar het hoogste bod is gedaan en zal een kavel gunnen aan de inschrijver met het hoogste bod. Heeft u op meerdere kavels het hoogste bod dan wordt er toch maar één kavel aan u gegund. De gemeente kijkt dan naar het tweede hoogste bod op de betreffende kavels en wijst de hoogst gecombineerde biedingen toe. Is er door verschillende inschrijvers exact hetzelfde geboden en zijn zij niet bij andere kavels betrokken dan beslist uiteindelijk het lot.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *