WATERWEG ACTUEEL

VERKIEZINGSSTUNT: POPFESTIVAL IN STADSGEHOORZAAL VLAARDINGEN

VERKIEZINGSSTUNT: POPFESTIVAL IN STADSGEHOORZAAL VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- ONS.Vlaardingen houdt komende zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur een gratis popfestival in de Stadsgehoorzaal. Nod Stewart & the Faces spelen de parels van Rod Stewart, en de band Dirty Work brengt de bekendste covers van the Rolling Stones. Bekende Vlaardinger Wally Preyll zingt nummers van Elvis Presley.
Verder komen zaterdag ook Joris Lutz en Jan de Ligt naar de Stadsgehoorzaal. Jan de Ligt was jarenlang de saxofonist van de band Normaal. De Vlaardingse nachtburgemeester Leo IJdo neemt de disco-afdeling voor zijn rekening.

Een eerdere verkiezingsstunt van ONS leverde de partij vorig jaar kritiek op van de SP. De socialisten signaleerde dat het muziekfestival van ONS vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 was gesponsord door het bedrijf De Vries Speelautomaten. Bij de behandeling van de ‘verordening speelautomatenhal 2017’ zou dit het standpunt van ONS hebben bepaald. ONS liet in een ractie op de beschuldiging van ‘omkoping’ weten dat de boekhouding van de partij beschikbaar is. Sponsoring van politieke partijen is in Nederland toegestaan.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

maart 12th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *