WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERHUIZING VUILSTORT SCHIEDAM KOST PARKEERPLAATSEN

SCHIEDAM- Er zijn parkeerplaatsen verdwenen in de Schiedamse binnenstad door de verhuizing van twee ondergrondse afvalcontainers. Omwonenden van de Korte Achterweg zijn boos over het inleveren van drie parkeerplaatsen voor hun deur door de komst van drie nieuwe containers. De bakken zijn min of meer verhuisd van de Nieuwstraat naar de Korte Achterweg. Op de oude plek is slecht één parkeervak toegevoegd.

De oude situatie in de Nieuwstraat.
Tijdens de kerst ontstond een vuilstort bij de nieuwe containers, omdat de bakken niet open gingen. Daarop werden volle vuilniszakken en grofvuil naast de containers geplaatst. Dat probleem lijkt inmiddels verholpen. Dat wil zeggen, de bijplaatsingen zijn in elk geval verdwenen.

De containers staan er sinds twee weken ter vervanging van de vuilstort die de afgelopen jaren was gevestigd voor een monumentaal pand in de Nieuwstraat. Het heeft ruim 6 jaar geduurd om de afvalbakken daar weg te krijgen.

De Korte Achterweg tijdens de kerst.
FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *