Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

VERDUURZAMEN HUURWONINGEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Verhuurder Waterweg Wonen gaat honderddrieënveertig woning aan de Burgemeester Pruissingel en omgeving verduurzamen. De panden worden voorzien van een nieuwe hoogwaardige gevel. De werkzaamheden vinden zoveel mogelijk aan de buitenzijde plaats.

De huurwoningen aan de Burgemeester Pruissingel, Vondelstraat, Groen van Prinstererstraat, Broekweg en Van der Driftstraat worden voorzien van nieuw geïsoleerde buitengevels die worden afgewerkt met steenstrips of stucwerk. Zo worden de complexen niet alleen duurzamer, maar krijgen ze ook een nieuw aangezicht. De bestaande buitenkozijnen worden hersteld, geschilderd en voorzien van nieuw HR++ glas. De gemetselde balkons worden voorzien van glazen balkonhekken. Elke woning krijgt een mechanisch ventilatiesysteem. Ook worden de zolders opnieuw geïsoleerd. En voor iedere woning komen er vijf zonnepanelen op het dak voor het opwekken van elektriciteit.

Naar verwachting zullen de bouwwerkzaamheden medio mei van dit jaar starten en ongeveer 10 maanden duren.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “VERDUURZAMEN HUURWONINGEN VLAARDINGEN

  1. goed zo, woningen duurzamer maken ipv afbreken. en duurdere huizen ervoor in de plaats die mensen met klein inkomen die hier eerst woonden, nooit kunnen betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *